петак, 14. август 2009.

Aloja Vera Proizvodi

Kompanija od 1978 poseduje patentiranu tehnologiju kojom se svežina i hranjivi sastojci soka Aloe Vere mogu očuvati na duži period nakon ceđenja. Tako je kompaniji nakon 12 godina istraživačkog rada i saradnje sa najpoznatijim svjetskim laboratorijama, pošlo za rukom da napravi stabilizacijski postupak, kojim se dobija najdelotvorniji, 100% stabilizovani, gel Aloe Vere. Par godina nakon toga sledi ekspanzija firme i distribucija proizvoda širom sveta. Danas 5 miliona ljudi radi na plasmanu FLP proizvoda dok se broj zadovoljnih korisnika procenjuje na oko sto miliona. Prema listi kompanija sa najdinamičnijim razvojem, nalazi se na šestom mestu u Americi.
Kompanija poseduje plantaže Aloe Vera na oko 2 000 hektara ( 20 miliona kvadratnih metara) u dolini Rio Grande, Mexiku i Dominikanskoj Republici. Poseduje 92 % ukupne svestke proizvodnje, prerade i prometa Aloe Vere. Na oko 1000 malih kompanija iz celoga sveta otpada ostalih 8%.
Program proizvoda FLP uključuje med koji se skuplja u visoravnima Arizone gde se nalazi i nacionalni park. U svom radu kompanija koristi prirodna đubriva.
Kompanija poseduje sertifikate:
Međunarofnog Naučnog saveta aloe IASC (International Aloe Scientific Commitee)
Američka Agencija za kontolu lekova FDA (Food and Drug Administration)
Kocher za jevrejsku, te
ISLAM Aproval za islamsku zajednicu, koji dozvoljavaju primenu ovih proizvoda pripadnicima pomenutih verskih zajednica, što znači da proizvod ne sadrži alkohol, niti dodatne sastojke svinjskog porekla kao npr. želatin....opširnije »»

PROIZVODI:
Proizvode od Aloje Vere FLP možete kupiti isključivo od distributera kompanije.
Kontaktirajte distributera»»

Katalog Aloja Vera Proizvoda:

1.Aloe_Forever_napici
2.Aloe_Nega kože
3.Aloe_Dopuna ishrani
4.Aloe _Regulisanje telesne težine
5.Aloe_Antioksidansi
6.Aloe Proizvodi iz košnice
7.Aloe Kozmetika i proizvodi za ličnu higijenu
8.Combo_Pakovanja
cenovnik:

Нема коментара:

Постави коментар