петак, 14. август 2009.

ALOJA VERA FOREVER NAPICI

Svakodnevno konzumiranje ovih napitaka predstavlja jednu od najbogatijih dopuna ishrani koja je prisutna na tržištu.

Aloe Vera Gel - čisti sok od 96,2% aloje
Aloe Vera Gel se upotrebljava kao biostimulans za unutrašnju upotrebu. Ovaj proizvod je potpuno čist i svež kao što ga je priroda stvorila. Bogat je vitaminima(u njemu se nalazi čak i vitamin B12 , koji je veoma redak), aminokiselinama i mineralima, sadrži i 7 aminokiselina koje su direktno odgovorne za regeneraciju ćelija. Aloe Vera Gel je jedan od najboljih mogućih dopuna ishrani modernog čoveka.
Aloe Moć Prirode - Aloe Gel & Pitanja i Odgovori

Aloe Vera Juice
Uživajte u jedinstvenom kvalitetu Aloja Vera Gel-a, sa osvežavajućim ukusom limunovog soka.


Aloe Berry Nectar
-aloja, borovnica i jabuka-
Ovaj egzotični napitak sadrži 85% Aloe Vera Gela i 13% borovnice i jabuke zahvaljujući kojima ima veću koncentraciju vitamina i kalijuma.BERRY NECTAR je od velike koristi onima koji imaju problema sa urinarnim sistemom, potencijom, bolestima polnih organa, malokrvnošću, sterilitetom i muškim i ženskim.

Bits N'Pitches
-ukus breskve-
Ovaj napitak sadrži 100% stabilizovani Aloe Vera Gel sa dodatkom komadića aloje i sa ukusom breskve, tako da ima svojstva kao i Aloe Vera Gel.
Oni koji piju BITS N'PEACHES imaju priliku da uživaju u ukusu ovog jedinstvenog napitka,
a istovremeno da dobiju i sve vitamine, minerale i aminokiseline koji se nalaze u svežem stabilizovanom Aloe Vera Gelu.

Forever Freedom™
Problemi vezani za zglobove, tetive, ligamente i mišiće
Novi, može se odgovorno reći revolucionarni proizvod kompanije FLP, nastao je kombinacijom tradicionalnog Aloe Vera Gela i niza prirodnih supstanci
koji svojim usaglašenim delovanjem daju do sada najuspešniji zapaženi efekat u terapiji inflamatornih reumatskih bolesti, zatim reumatskih i nereumatskih oboljenja mekih tkiva i uopšte problema vezanih za zglobove, tetive, ligamente i mišiće


Forever Pomesteen Power™
Snažan anti oksidant, čuva i podiže imunitet i energiju.
Jedinstvena mešavina sokova i ekstrakta visoko anti oksidativnog voća, izvanrednog ukusa.
više na stranici Aloe antioksidanti»»

Aloe Blossom Herbal Tee
Biljna mešavina (čaj) za čišćenje organizma
Čaj od cveta aloje i raznog drugog lekovitog bilja.Ovaj čaj je prirodno siromašankalorijama, bez kofeina i sastavni je deoprirodnog i zdravog načina ishrane.
Čaj je finog ukusa i mirisa i pomaže kod varenja i grčeva u stomaku. Sadrži 10 poznatih lekovitih biljaka koje imaju izvanredno dejstvo na poboljšanje probave, kod naduvenosti, grčeva, pomaže kod izbacivanja glista iz creva. Odličan je diuretik, a reguliše stolicu i skida visoku temperaturu znojenjem.
Sastav:
Cimet , Karanfilići, Đumbir , Anis , Kamilica , Kupinov list , Sena , Pupoljak aloje
Odličan je deuretik, priprema se u 1,5 litara vode , ne sladiti šećerom već medom.

Aloja Vera Proizvodi

Kompanija od 1978 poseduje patentiranu tehnologiju kojom se svežina i hranjivi sastojci soka Aloe Vere mogu očuvati na duži period nakon ceđenja. Tako je kompaniji nakon 12 godina istraživačkog rada i saradnje sa najpoznatijim svjetskim laboratorijama, pošlo za rukom da napravi stabilizacijski postupak, kojim se dobija najdelotvorniji, 100% stabilizovani, gel Aloe Vere. Par godina nakon toga sledi ekspanzija firme i distribucija proizvoda širom sveta. Danas 5 miliona ljudi radi na plasmanu FLP proizvoda dok se broj zadovoljnih korisnika procenjuje na oko sto miliona. Prema listi kompanija sa najdinamičnijim razvojem, nalazi se na šestom mestu u Americi.
Kompanija poseduje plantaže Aloe Vera na oko 2 000 hektara ( 20 miliona kvadratnih metara) u dolini Rio Grande, Mexiku i Dominikanskoj Republici. Poseduje 92 % ukupne svestke proizvodnje, prerade i prometa Aloe Vere. Na oko 1000 malih kompanija iz celoga sveta otpada ostalih 8%.
Program proizvoda FLP uključuje med koji se skuplja u visoravnima Arizone gde se nalazi i nacionalni park. U svom radu kompanija koristi prirodna đubriva.
Kompanija poseduje sertifikate:
Međunarofnog Naučnog saveta aloe IASC (International Aloe Scientific Commitee)
Američka Agencija za kontolu lekova FDA (Food and Drug Administration)
Kocher za jevrejsku, te
ISLAM Aproval za islamsku zajednicu, koji dozvoljavaju primenu ovih proizvoda pripadnicima pomenutih verskih zajednica, što znači da proizvod ne sadrži alkohol, niti dodatne sastojke svinjskog porekla kao npr. želatin....opširnije »»

PROIZVODI:
Proizvode od Aloje Vere FLP možete kupiti isključivo od distributera kompanije.
Kontaktirajte distributera»»

Katalog Aloja Vera Proizvoda:

1.Aloe_Forever_napici
2.Aloe_Nega kože
3.Aloe_Dopuna ishrani
4.Aloe _Regulisanje telesne težine
5.Aloe_Antioksidansi
6.Aloe Proizvodi iz košnice
7.Aloe Kozmetika i proizvodi za ličnu higijenu
8.Combo_Pakovanja
cenovnik: